Mazā biznesa dienā aicina atbalstīt mazos uzņēmumus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Sestdien, 19.novembrī, Latvijā norisinās "Mazā biznesa diena”, kas pie mums tiek rīkota jau ceturto gadu. Tās mērķis ir pievērst uzmanību un atbalstīt Latvijas mazos uzņēmumus, kam Latvijas tautsaimniecībā ir ļoti svarīga loma.

„Mazā biznesa dienas” organizētāji aicina iedzīvotājus labāk iepazīt mazo biznesu Latvijas kartē interneta vietnē mazabiznesadiena.lv vai "Facebook" profilā "Atbalsti mazo biznesu".

Ikviens cilvēks visā Latvijā ir aicināts iesaistīties un apsveikt sev zināmos un nezināmos apkārt esošos uzņēmējus, stāsta iniciatīvas autore Elīna Egle: “Šodien var aiziet uz mazā biznesa kafejnīciņu vai uz kādu trenažieru zāli, vai skaistu izglītojošu mākslas pasākumu. Ir visas iespējas, jo Latvijā mazais bizness ir 94% no visiem Latvijas uzņēmumiem.”

Mazā biznesa dienas iniciatīva aizsākusies Amerikā, arī Igaunijā tā jau ir atzīmējama diena. “Tā ir viena diena gadā, lai cilvēkiem ir iespēja uzslavēt un iedrošināt cilvēkus izpausties un darīt cilvēkiem lietas, kas viņiem patīk,” uzsver Egle.

Elīna Egle aicina atbalstīt mazos uzņēmumus
00:00 / 01:02
Lejuplādēt
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti