Matīss: «Metalurga» darbības apturēšanas dēļ ciestu arī Liepājas osta

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Liepājas metalurģijas uzņēmuma „Liepājas metalurgs” darbības apturēšanas dēļ ciestu arī Liepājas osta, intervijā „Baltic Business Service” teica satiksmes ministrs Anrijs Matīss.

„Protams, ka uzņēmuma darbības apstāšanās ietekme būtu negatīva. It īpaši uz ostu un ar to saistītajiem dzelzceļa pārvadājumiem,” sacīja Matīss, uz jautājumu par „Liepājas metalurga” problēmu ietekmi uz transporta sektoru un Liepājas ostu.

Vienlaikus Matīss pauda cerību, ka situācija atrisināsies pozitīvi. „Mēs ceram, ka šī situācija atrisināsies pozitīvi un tādējādi neatstās negatīvu ietekmi arī uz Liepājas ostu,” piebilda satiksmes ministrs.

Jau rakstīts, ka „Liepājas metalurgs” ir nonācis finanšu grūtībās. Kompānija plāno samazināt darbinieku skaitu, turklāt pamatražošana apgrozāmo līdzekļu trūkuma dēļ ir pārtraukta. Savukārt uzņēmuma lielākie kreditori, tostarp Valsts kase, meklē risinājumus, kā grūtībās nonākušo kompāniju glābt. Liepājas tiesa ir ierosinājusi „Liepājas metalurgs” tiesiskās aizsardzības procesa lietu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti