Masks grib iekasēt nodevu par «Twitter» kontu verifikāciju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Sociālo mediju platformu "Twitter" gaida ievērojamas pārmaiņas. Tās jaunais vadītājs Īlons Masks paziņojis par ieceri iekasēt astoņus ASV dolārus (ap 8 eiro) mēnesī par lietotāju kontu verifikāciju.

Masks apgalvo, ka jaunā nodeva atrisinās "Twitter" problēmas ar viltus kontiem un troļļiem, kā arī uzņēmumam radīs jaunu ienākumu avotu.

Masks jau ir atlaidis līdzšinējo uzņēmuma direktoru padomi, tādējādi nostiprinot vienpersonisku kontroli pār platformu. Viņa iecerētās reformas ietver arī darbavietu samazināšanu. Izdevums "Washington Post" ziņo, ka tiek apspriesta pirmā samazinājuma kārta un varētu tikt atlaisti 25% uzņēmuma darbinieku.

KONTEKSTS:

Pasaules bagātākais cilvēks, ASV miljardieris Īlons Masks oktobra nogalē pabeidza sociālā tīkla "Twitter" iegādes darījumu un pārņēma kontroli pār šo uzņēmumu. Viņš jau atlaidis vairākus vadošos "Twitter" darbiniekus.

Masks par sociālā tīkla iegādi samaksājis 44 miljardus ASV dolāru.

Uzņēmējs apgalvo, ka nopircis "Twitter", lai sekmētu veselīgas debates par plašu ideju loku un stātos pretī tendencei, kad sociālie mediji sašķeļas partejiskos "atbalss kambaros".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti