Mājsaimniecībām no 1. jūlija samazināti gāzes tarifi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

No 2020. gada 1. jūlija stāsies spēkā jauni dabasgāzes tarifi mājsaimniecībām, salīdzinājumā ar 2020. gada 1. pusgadu tarifs tiek samazināts par 6,7% līdz 10,8% atkarībā no klienta dabasgāzes gada patēriņa.

“AS “Latvijas gāze” no 1. jūlija ir apstiprināti viszemākie tarifi mājsaimniecībām pēdējo 12 gadu laikā, paziņojumā medijiem informēja “Latvijas gāze”.

Tik zems dabasgāzes tarifs nav bijis kopš 2008. gada 1. oktobra. Dabasgāzes tarifi tiek samazināti, sekojot dabasgāzes iepirkuma cenas samazinājumam pasaulē.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) apstiprinātie tarifi paredz, ka dabasgāzes tarifs samazināsies par 6,7%, ja dabasgāzes gada patēriņš ir līdz 250 kubikmetriem (m3) jeb 5269 kilovatstundām (kWh).

Lielāko dabasgāzes tarifa samazinājumu izjutīs mājsaimniecības, kas dabasgāzi izmanto apkurei un kuru dabasgāzes gada patēriņš ir no 500-25 000 m3 jeb 5 269-263 450 kWh, šīm mājsaimniecībām tarifs samazināsies par 10,8%.

Ar aktuālo informāciju par tarifiem un AS “Latvijas gāze” sniegtajiem pakalpojumiem var  iepazīties AS “Latvijas gāze” mājaslapā, kā arī klientu portālā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti