«Luminor Bank» sāk izsniegt maksājumu kartes ar «Luminor» vārdu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

"Luminor Bank", kas pērn rudenī tika izveidota Baltijā apvienojot DNB un "Nordea Bank", no aprīļa sāk izsniegt maksājumu kartes ar "Luminor" vārdu, aģentūrai LETA apstiprināja bankā.

"Pēdējos pāris mēnešus esam aktīvi strādājuši, lai veiktu zīmola maiņu "Luminor" digitālajā vidē, bankomātos un klientu apkalpošanas centros. Tostarp mainīts arī "Luminor" karšu dizains, un no 1.aprīļa klienti, kuru kartēm drīzumā beigsies karšu derīguma termiņš, saņems "Luminor" jaunā dizaina kartes," sacīja bankas mārketinga un komunikācijas vadītāja Signe Lonerte.

Viņa arī pavēstīja, ka bankas klienti saņems "Visa" maksājumu kartes.

Bankas klienti esošās maksājumu kartes varēs turpināt lietot līdz to derīguma termiņa beigām.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka 2017.gada oktobra sākumā Baltijas valstīs darbu sāka "Nordea Bank" un DNB apvienotā banka "Luminor Bank". Latvijā apvienošanās procesā "Nordea Bank" Latvijas filiāle nodeva aktīvus "DNB Bankai".

Savukārt ceturtdien parakstīts Latvijā, Lietuvā un Igaunijā strādājošo "Luminor Bank" apvienošanas līgums. Pārrobežu apvienošanās paredz, ka Latvijā un Lietuvā strādājošās "Luminor Bank" pievienos Igaunijas "Luminor Bank". Pēc apvienošanās Igaunijas "Luminor Bank" darbosies Latvijā un Lietuvā ar filiāļu starpniecību.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti