Lietuviešu uzņēmums «Akropolis Group» iegādājas tirdzniecības centru «Alfa» Rīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Lietuviešu uzņēmums "Akropolis Group" iegādājies tirdzniecības centru "Alfa" Rīgā, teikts "Akropole Rīga" paziņojumā medijiem. Lai darījums tiktu pabeigts, vajadzīga konkurences uzraugu atļauja.

Paziņojumā teikts, ka "Akropolis Group" parakstījis līgumu ar "AMD Holding" par 100% kapitāla daļu iegādi Latvijas uzņēmumā "Delta Property". Uzņēmumam "Delta Property" pieder 9,7 hektāru zemes gabals un ēka Brīvības ielā 372, kurā atrodas tirdzniecības centrs "Alfa" ar kopējo platību aptuveni 154 000 kvadrātmetru.

Darījuma summu puses neatklāj.

Lai darījums tiktu pabeigts, vēl ir jāsaņem Latvijas Konkurences padomes atļauja.

KONTEKSTS:

Tirdzniecības centrs "Alfa", kuru apmeklē aptuveni septiņi miljoni apmeklētāju gadā, 2019. gadā tika modernizēts un paplašināts, ieguldot aptuveni 55 miljonus eiro.

"Akropolis Group", vadošajam iepirkšanās un izklaides centru attīstības un pārvaldības uzņēmumam Baltijā, pieder uzņēmumi, kas sniedz iepirkšanās centru attīstības un pārvaldības pakalpojumus Lietuvā un Latvijā. Lietuvā "Akropolis Group" pārvalda iepirkšanās un izklaides centrus "Akropolis" Viļņā, Klaipēdā un Šauļos, bet Latvijā – "Akropole" Rīgā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti