Panorāma

Izsolīs daudzbērnu ģimenes vienīgo mitekli

Panorāma

Atkal "Lilioms"

Paplašina "Liepājas metalurga" kreditoru klubu

«Liepājas metalurga» kreditoru klubs paplašinās

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Finanšu grūtībās nonākušais „Liepājas metalurgs” ir parādā arī pasaulē lielākajam tērauda ražotājam „Stemcor”. Tas kļuva zināms pēc Stemcor īpašnieka Ralfa Openheimera piektdienas tikšanās ar premjeru Valdi Dombrovski (V) un ekonomikas ministru Danielu Pavļutu (RP).

Arī šim uzņēmumam „Liepājas Metalurgs” ir parādā ievērojamu summu un iesaistīšanās kreditoru klubā nozīmē, ka tas ir ieinteresēts ne vien savu parādu atgūšanā, bet arī „Metalurga” darbības stabilizēšanā. Sākotnēji „Stemcor” tika uzlūkots arī kā iespējamais investors, taču ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts šīs ziņas aicina vērtēt piesardzīgi.

“Kaut arī līdz šim akcionāri līdz šim ir pieminējuši Stemcor kā potenciālu investoru, es gan gribētu precizēt, ka šobrīd Stemcor ir kreditors. Tas viens no iemesliem, kādēļ Openheimera kungs ir ieradies Rīgā ir tas, ka ar šodienu būtībā kā viens no lielākajiem kreditoriem iesaistās kreditoru klubā” stāsta Daniels Pavļuts.

„Stemcor“ ar „Liepājas metalurgu „sadarbojas jau 17 gadus. Cik liels ir „Metalurga“ parāds tērauda tirgotājam, atklāts netiek. Taču neoficiālas ziņas liecina, ka 2012. gada beigās nesamaksātā summā bija vairāk kā 10 miljoni latu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti