Liepājā «Vecās ostmalas biznesa parkā» būvēs jaunu ražošanas ēku

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Liepājas Speciālās ekonomiskās zonas (LSEZ) SIA “Vecās ostmalas biznesa parks” turpina attīstīties un šogad uzsācis jaunas ražošanas ēkas būvniecību aptuveni 2000 kvadrātmetru platībā. 

Biznesa parka attīstītāji plāno jau nākamgad pabeigt būvniecību, lai darbu var uzsākt jauni ražošanas uzņēmumi. Reaģējot uz pilsētā strauji pieaugošo ražotņu skaitu, LSEZ SIA “Vecās Ostmalas Biznesa Parks” vadība nolēmusi investēt arī dzīvojamo moduļu māju celtniecībā.

Liepājā Vecās ostmalas biznesa parkā būvēs jaunu ražošanas ēku
00:00 / 00:41
Lejuplādēt

Vecās ostmalas biznesa parks ir vēl viena industriālā teritorija Liepājā, kas piedzīvojusi savu attīstību pēdējo 5 gadu laikā, apsaimniekojot 3,5 hektārus. Tā ir bijušā mēbeļu fabrika ar padomju gados izbūvētām ēkām un  infrastruktūru, kas soli pa solim tiek sakārtota, pārbūvēta un modernizēta, atbilstoši mūsdienu kvalitatīvas uzņēmējdarbības vides prasībām. 

Aptuveni 800 tūkstoši eiro lielas investīcijas paredzētas jaunās ražošanas ēkas būvniecībā, kas paredz arī jaunu darba vietu veidošanu. LSEZ SIA “Vecās Ostmalas Biznesa Parks” attīstībā iegulda savus finanšu līdzekļus, piesaista ERAF publisko finansējumu un izmanto Liepājas SEZ priekšrocības.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti