Lielākie siltuma parādi ir Jūrmalā, Jelgavā un Rīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Vēl augustā Rīgā klientu parāds „Rīgas siltumam” bija aptuveni septiņi miljoni latu, taču nu tas būtiski sarucis līdz 2,7 miljoniem latu. Līdz ar to lielākie parādi pašlaik ir ne galvaspilsētā, bet Jūrmalā un Jelgavā.

Lielākie apkures parādi ir kūrortpilsētai Jūrmalai – 3,5 miljoni latu. Otrajā vietā ir Jelgava ar 3,2 miljoniem latu. Trešais lielākais parāds Rīgai, kas, ņemot vērā iedzīvotāju skaitu, salīdzinoši vairs tiešām nešķiet liels.

Nopietna situācija ir Daugavpilī, kur parāds pārsniedz 2,5 miljonus. Arī otrā lielā Latgales pilsēta Rēzekne draudīgā situācijā - parāds pārsniedz miljonu latu.

Savukārt nepilns pusmiljons latu sakrājies par liepājnieku nenomaksātajiem rēķiniem. Cēsīs par apkuri nav nomaksāti 350 tūkstoši latu, bet Valmierā - 219 tūkstoši latu.

Ilgstoša apkures nepieslēgšana aukstā laikā gan nav labs risinājums, jo māja atdziest. Lai to piesildītu, jāizlieto vairāk siltumenerģijas nekā gadījumā, ja apkuri pieslēgtu ātrāk, tādēļ arī apkures rēķins gala rezultātā ir lielāks.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti