«Lido» valdes priekšsēdētāja amatā iecelts Rems Razums

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Ēdināšanas uzņēmuma „Lido” valdē veiktas izmaiņas. Par jauno valdes priekšsēdētāju iecelts līdzšinējais „Amber Beverage Group” loģistikas vadītājs Rems Razums, kā arī valdei pievienojies pieredzējušais finansists Rasmuss Pētersons, informēja uzņēmumā.

Razums amatā nomainījis līdzšinējo valdes priekšsēdētāju Māri Blumbergu, kurš uzņēmumu vadīja kopš 2017. gada aprīļa.

Jaunais valdes priekšsēdētājs Razums līdz šim strādājis vairākos  vadošos un stratēģiski nozīmīgos amatos tādos uzņēmumos kā SIA „Linstow Center Management”, SIA „Narvesen Baltija”, „Europark Latvia” un citi.

Pirms stāšanās jaunajā amatā Razums bijis „Amber Beverage Group” un SIA „Bravo” vadības komandā.

Savukārt Pētersons pirms stāšanās „Lido” valdes locekļa amatā ir vadījis bankas „Luminor Latvia” Restrukturizācijas departamentu, un finanšu jomā strādā jau vairāk nekā 10 gadu.

„Lido” ir 13 restorāni un trīs veikali Latvijā, trīs restorāni Tallinā un viens restorāns Berlīnē. Pērn uzņēmuma grupas apgrozījums bija 54 miljoni eiro, par 5% pārsniedzot 2017. gada rādītājus. Šī gada augustā tiks atvērts jauns „Lido” pašapkalpošanās restorāns tirdzniecības parkā „Alfa”. 

„Lido” dibināts 1987. gadā un specializējas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma tīkla izveidē un apkalpošanā. Uzņēmums ir pirmais, kas Latvijā ieviesa atklātās virtuves koncepciju pārskatāmai ēdiena gatavošanai, kā arī izstrādāja „Lido” raksturīgo interjeru un mēbeļu dizainu. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti