«LIDO» grupas peļņa pērn - 1,9 miljoni eiro

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Pērn “LIDO” grupa sasniegusi 54 miljonus eiro lielu apgrozījumu, kas ir par 5,6% vairāk nekā 2017. gadā, un strādājusi ar 1,9 miljonu eiro peļņu, par 77% uzlabojot iepriekšējā gada rezultātus, teikts “LIDO” paziņojumā medijiem.

2018. gadā “LIDO” būtiski pieaudzis apgrozījums lielākajā daļā restorānu, un mātes uzņēmums AS “LIDO” 2018. gadā kopumā valsts budžetā iemaksāja teju 11 miljonus eiro, kas ir par 12,3% vairāk nekā iepriekš.

“Aizvadītajā gadā īpaši jāizceļ restorāns “LIDO Vērmanītis", kas strauji audzējis apmeklētāju skaitu pēc rekonstrukcijas 2018. gada vasarā, arī “LIDO” tirdzniecības centrā “ORIGO”, kas pēc 2017. gada nogalē veiktās paplašināšanas veiksmīgi pārsniedzis plānoto 2018. gada apgrozījumu, un jaunatvērtā restorāna tirdzniecības centrā “Damme” veiksmīgā darbība. 2018. gada nogalē slēgts viens restorāns Berlīnē, otram restorānam turpinot uzrādīt būtisku apgrozījuma pieaugumu,” informēja “LIDO” valdes priekšsēdētājs Rems Razums.

2018. gadā “LIDO” grupas uzņēmumi ziedoja kopumā 99 657 eiro bērnu un pieaugušo sportam, sociāli nenodrošinātajiem iedzīvotājiem un citām sabiedrības grupām.

 “LIDO” grupa 2018. gadu noslēdza ar 1,9 miljonu eiro neto peļņu, ko galvenokārt veicinājis apgrozījuma pieaugums, izejvielu iepirkumu sistēmas uzlabojumi, ražošanas procesu optimizācija un stingra izmaksu kontrole.

“LIDO” vasaras mēnešos turpina dalību Nodarbinātības valsts aģentūras programmā, piedāvājot sezonālu iespēju strādāt studentiem un skolēniem.

Starp nozīmīgākajiem “LIDO” uzdevumiem 2019. gadā būs jauna restorāna atvēršana tirdzniecības centrā “Alfa”. Vienlīdz nozīmīgs uzdevums būs arī ražošanas procesu pilnveidošana, lai turpinātu nodrošināt klientiem kvalitatīvu un pilnvērtīgu produkciju atbilstoši pieprasījumam, kā arī esošo restorānu funkciju paplašināšana.  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti