LIAA vadītāja Ozola darbu novērtē kā labu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Piektdien notika kārtējā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktora Andra Ozola novērtēšana, kuras laikā Ozola darbs tika novērtēts ar kategoriju „B”, informēja Ekonomikas ministrijā (EM).

Iepriekšējā reizē, kad tika vērtēts Ozola darbs, LIAA direktors ieguva augstāko vērtējumu – „A”.

Ozola darba novērtēšanas komisijas vadītājs bija EM valsts sekretārs Juris Pūce un tajā iekļauti arī Tieslietu ministrijas un uzņēmēju organizāciju pārstāvji no Ministru kabinetā šim mērķim apstiprināta saraksta.

Ņemot vērā uzņēmēju iepriekš vairākkārt aktualizētās problēmas ES fondu programmu administrēšanā, kā arī citas iepriekš konstatētās nepilnības LIAA darba organizācijā, investīciju piesaistē un uzņēmēju servisa aģentūras funkciju īstenošanā, kurās ir nepieciešami turpmāki uzlabojumi, vērtēšanas komisija noteica novērtējumu „B”.

Ozols savā mikroblogu vietnē „Twitter” pēc novērtējuma rakstīja: „Šodien ierēdņi beidzot novērtēja manu darbu LIAA vadībā. Un nolēma samazināt manu atalgojumu. Izcils piemērs motivēšanai valsts pārvaldē!”

EM norādīja, ka šāds novērtējums nenozīmē atalgojuma automātisku samazināšanu.

Ozols atzina, ka novērtējums „B” ir labs vērtējums, taču viņu pārsteidz argumenti, kāpēc piešķirts tieši šāds vērtējums. Ozols no vērtēšanas komisijas vadītāja sapratis, ka LIAA direktora darbs atbilst vērtējumam „A”, tomēr rezultātā novērtējums bijis cits.

Pēc Ozola sacītā, visabsurdākos pārmetumu viņš saņēmis no ekonomikas ministra Daniela Pavļuta padomnieces Ineses Druvietes, kas pārmetusi LIAA vadītājam, ka aģentūrā gada laikā pieaugusi darbinieku rotācija. „Situācija ir pretēja - ja 2011.gadā LIAA pameta 40 darbinieku, tad pērn - aptuveni 20. Kā galvenais arguments darba novērtējumā tika minēta tieši darbinieku rotācija, bet tas ir cieši saistīts jautājums ar ministrijas finansējumu LIAA, turklāt pērn darbinieku rotācija samazinājās,” piebilda Ozols.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti