LIAA: Tūristi no ASV un Āzijas vēlas apmeklēt visas trīs Baltijas valstis vienā ceļojumā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) šajā nedēļā organizē ikgadējo starptautisko tūrisma profesionāļu forumu „Baltic Connecting”. Šo forumu rīko visas trīs Baltijas valstis, un šoreiz tas norisinās Rīgā. Foruma laikā Baltijas valstis apmeklē tūrisma jomas pārstāvji no Japānas, Ķīnas, Korejas, Singapūras un ASV, lai iepazītos ar Baltijas valstu tūrisma piedāvājumu.

LIAA: Tūristi no ASV un Āzijas vēlas apmeklēt visas trīs Baltijas valstis vienā ceļojumā
00:00 / 01:00
Lejuplādēt

LIAA tūrisma departamenta direktore Inese Šīrava stāsta, ka tas ir trīs Baltijas valstu īstenots sadarbības projekts, kas notiek jau vairākus gadus.

"Katru gadu šis forums notiek kādā no Baltijas valstīm, un pasākuma laikā tiks organizēta kontaktbirža, kurā Āzijas un ASV tūroperatori varēs veidot kontaktus ar tūroperatoriem no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Ppēc kontaktbiržas tiks rīkotas vizītes pa visām trīs Baltijas valstīm, lai tūroperatorus iepazīstinātu ar Baltijas tūrisma piedāvājumu klātienē. Viņiem būs iespēja apmeklēt dažādus tūrisma objektus un tūrisma pakalpojumu sniedzējus. Āzija un ASV mums ir prioritāri tūrisma tirgi, kuros mēs sadarbojamies ar Baltijas valstīm un prezentējam Baltiju kā vienotu tūrisma galamērķi, jo arī tūristi no šīm valstīm vēlas apmeklēt Baltijas reģionu un viena ceļojuma laikā ietvert vairākas valstis," norāda Šīrava.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti