LIAA pārņem tūrisma attīstības nozari

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

No 1. februāra Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) pārņem Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA) funkcijas un tiesības.

Pievienošana papildu izdevumus neradīšot. Jau 2009. gadā, lai mazinātu izdevumus, tika noslēgta TAVA un Ekonomikas ministrijas vienošanās par grāmatvedības, personāldaļas, informācijas tehnoloģiju atbalsta funkciju nodošanu ministrijai. Savukārt papildu līdzekļi TAVA likvidēšanai nav nepieciešami. TAVA strādājuši tikai16 cilvēki, kas ir ievērojami mazāk nekā citu valstu tūrisma aģentūrās.

Pievienojot Tūrisma attīstības valsts aģentūru Latvijas investīciju un attīstības aģentūrai, iecerēts, ka tūrisma politika tiks īstenota efektīvāk un tūrisma attīstībai izmantos Latvijas ārējās ekonomiskās pārstāvniecības.

Pēc apvienošanas LIAA rīkos Latvijā un ārvalstīs tūrismu veicinošus pasākumus, ieviesīs valsts un privātās partnerības tūrisma attīstības projektus, piesaistīs finanšu līdzekļus tūrisma attīstībai, veidos un uzturēs Latvijas tūrisma informācijas sistēmas

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti