«Lauma International» pārdēvē par «European Lingerie Group»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Kompānija "Lauma International" mainījusi nosaukumu un pārtapusi par "European Lingerie Group", informē uzņēmumā.

Kompānijas nosaukums mainīts, "lai pilnībā atspoguļotu grupas biznesa attīstību, ambiciozo globālās izaugsmes stratēģiju un darbības mērogu".

"European Lingerie Group" ir apakšveļas industrijā strādājošā tekstilmateriālu, mežģīņu un lenšu ražotāja "Lauma Fabrics" mātesuzņēmums.

Līdz ar Vācijas sieviešu apakšveļas ražošanas un tirdzniecības grupas "Felina International" iegādi šī gada jūnijā grupa ir paplašinājusi darbību apakšveļas izstrādē, ražošanā un tirdzniecībā.

"Mātesuzņēmuma nosaukuma maiņa ir stratēģisks solis, lai pilnībā atspoguļotu grupas izaugsmes stratēģiju jaunu tirgu apguvē un produktu portfeļa paplašināšanā,” skaidro "European Lingerie Group" izpilddirektors un valdes priekšsēdētājs Pēters Partma.

"European Lingerie Group" ar "Lauma Fabrics" zīmolu ražo un piegādā un tekstilmateriālus un mežģīnes lielākajiem apakšveļas ražotājiem Eiropā, kā arī ražo un izplata gatavo produkciju ar zīmoliem "Conturelle" un "Felina".

"European Lingerie Group" jaunā stratēģija paredz turpināt vertikālo integrāciju, diversificēt grupas pārdošanas tirgus un apgūt jaunus tirgus.

Ziņu aģentūra LETA vēsta, ka "European Lingerie Group" īpašnieki ir Indreks Rahumā un Džons Bonfīlds.

"Lauma Fabrics" dibināta 2005.gada 21.oktobrī, bet kā patstāvīga juridiska persona tā sāka saimniecisko darbību 2006.gada janvārī. "Lauma Fabrics" 100% īpašnieks ir Latvijas AS "European Lingerie Brands", liecina "Firmas.lv" informācija.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti