«Latvijas Valsts ceļu» reģionālo nodaļu skaits samazināts līdz piecām

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Gatavojoties autoceļu ikdienas uzturēšanas darbu tirgus atvēršanai, kā arī lai uzlabotu valsts ceļu tīkla pārvaldīšanu, no 1. augusta mainīta valsts SIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) reģionālo nodaļu struktūra, to skaitu samazinot no 26 līdz piecām nodaļām, informēja LVC pārstāvji.

Turpmāk 26 reģionālo nodaļu vietā būs piecas – Rīgas, Vidzemes, Latgales, Kurzemes un Zemgales reģionālās nodaļas, kuras atradīsies attiecīgi Rīgā, Valmierā, Rēzeknē, Kuldīgā un Jelgavā.

Lai nodrošinātu ikdienas uzturēšanas darbu uzraudzību, kā arī valsts ceļu tīkla apsekošanu un pakalpojumu pieejamību iedzīvotājiem, LVC inženieri turpinās strādāt un nodrošināt pakalpojumus klientiem arī citās pilsētās reģionos.

Klientiem pakalpojumi jāpiesaka un jāsaņem tajā LVC reģionālajā nodaļā, kuras teritorijā atrodas objekts vai īpašums, par kuru nepieciešamas konsultācijas vai pakalpojumi. Lai klātienē pieteiktu un saņemtu speciālistu konsultācijas vai pakalpojumus, LVC lūdz vienoties par tikšanās laiku iepriekš.

Plašāka informācija par LVC reģionālo nodaļu kontaktiem pieejama LVC mājaslapā.

LVC atgādināja, ka šogad 1. oktobrī tiks atvērts ceļu ikdienas uzturēšanas darbu tirgus un valsts ceļu tīkls ir sadalīts 19 daļās, kurās tika izsludināts iepirkums par ikdienas uzturēšanas darbu veikšanu. Pēc tirgus atvēršanas ikdienas uzturēšanas darbu izpildes kontroles funkcijas no valsts AS "Latvijas autoceļu uzturētājs" pāries uz LVC, proti, LVC speciālisti uzraudzīs 19 ikdienas uzturēšanas darbu līgumu izpildi visā valsts teritorijā.

Veicot reģionālo nodaļu restrukturizāciju, tiek arī stiprināta profesionālā kapacitāte ceļu uzturēšanas un satiksmes drošības jomā, kā arī harmonizēti saskaņojumu un tehnisko prasību izsniegšanas principi visā valsts ceļu tīklā, skaidroja LVC.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti