Rīta Panorāma

Multimediāla izrāde bērniem "MULTIZAURI"

Rīta Panorāma

Nacionālajā teātrī pirmizrāde R. Suhanova iestudējumam "Dzīvnieks"

Izveido platformu laimīgākiem darbiniekiem

Latvijas uzņēmējs izveido platformu laimīgākiem darbiniekiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Artūrs Bernovskis un viņa komanda ar platformu “Efectio” piedāvā dažādiem uzņēmumiem uzlabot darba vidi un nodrošināt, lai darbinieki darbā justos laimīgāki un apmierinātāki.   

Mūsdienās ar algas palielināšanu ir par maz, lai uzņēmums spētu noturēt veiksmīgus un sev ļoti svarīgus darbiniekus. Tāpēc Artūrs Bernovskis izstrādājis risinājumus, kas palīdz uzņēmumu darbiniekiem būt laimīgākiem un apmierinātākiem. Ideja par šo viņam radās, pašam vadot savu uzņēmumu.

“Es esmu iepriekš veidojis vairākus uzņēmumus. Viens no tiem strauji auga, izauga pāri par 50 darbiniekiem, un es sapratu, ka vecais mehānisms, kad ir piecu cilvēku komanda, vairs nestrādā. Sāku meklēt dažādus risinājumus, kā to automatizēt, kā iedzīvināt uzņēmumā vērtības, kā radīt veselīgāku un produktīvāku vidi. Veselīgs un laimīgs darbinieks ir svarīgs,” stāstīja Artūrs Bernovskis.

Lai gan pasaulē atrodamas daudz un dažādas interneta platformas, kas uzņēmuma vadībai palīdz motivēt darbiniekus, Artūram Bernovskim neviens no šiem risinājumiem nešķita gana labs un piemērots. Tāpēc arī izstrādājis savu platformu.

“Ar algas pielikumiem mēs varam motivēt, bet paiet pāris mēneši, cilvēks ir pieradies pie tā visa un motivācija zūd. Mēs esam izveidojuši uzvedības transformācijas platformu,” skaidroja Bernovskis.

Platformā uzņēmuma darbiniekiem tiek piedāvāts pildīt dažādus uzdevumus.

“Mēs sagatavojam uzņēmumam platformu, kontu, kurā darbinieki reģistrējas. Katram ir savs profils, un mēs viņiem sagatavojam dažāda veida uzdevumus. Viņš atver vai nu mobilā telefona lietotni vai datorā, un viņam parādās, ka šīs dienas uzdevums ir tāds un tāds,” par platformas darbību stāstīja Artūrs Bernovskis.

Darbinieks izpilda uzdevumu, to nofotografē, un pārējie kolēģi to redz, atbalsta un var komentēt. Šādā veidā ar spēļu momentu var gan iedzīvināt uzņēmuma vērtības, gan likt vairāk pievērst uzmanību veselībai, arī iepazīt citu uzņēmumā strādājošo darbu.

Platforma tika izveidota pirms diviem gadiem, un šobrīd ar to jau tiek pelnīts. Klienti ir apmierināti ar rezultātiem, jo veselīgs un laimīgs darbinieks ir produktīvāks.  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti