«Latvijas kuģniecības» akcijas izslēgs no biržas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Kuģošanas kompānijas "Latvijas kuģniecība" akcionāri ārkārtas sapulcē trešdien atbalstīja kompānijas akciju izslēgšanu no regulētā tirgus, teikts kompānijas sniegtajā informācijā biržai "Nasdaq Riga".

Kompānijas akcionāri nolēma no biržas "Nasdaq Riga" izslēgt visus 200 miljonus "Latvijas kuģniecības" uzrādītāja akciju.

Tāpat akcionāru ārkārtas sapulcē bija plānots pārvēlēt padomi, taču šis darba kārtības jautājums atstāts bez izskatīšanas.

Šobrīd biržas "Nasdaq Riga" oficiālajā sarakstā ir iekļauti 200 miljoni "Latvijas kuģniecības" akciju. Kompānijas lielākais akcionārs ir "Vitol Netherlands B.V.", kurš vasarā bija izteicis "Latvijas kuģniecības" akciju atpirkšanas obligāto piedāvājumu.

Kompānijas akcijas biržā kotē kopš 2002.gada 26.jūnija.

"Latvijas kuģniecības" koncerns šogad deviņos mēnešos strādāja ar 62,467 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,5% mazāk nekā 2016.gada attiecīgajā periodā, taču koncerns guva peļņu 11,944 miljonu eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

"Latvijas kuģniecība" veic kravu pārvadājumus visās pasaules jūrās un okeānos, apmāca un komplektē starptautiskajām konvencijām atbilstošas apkalpes, kā arī piedāvā kuģu tehnisko menedžmentu saviem un citu kuģniecību kuģiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti