«Latvijas Finiera» padomes priekšsēdētāja amatu atstāj Juris Biķis

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Līdzšinējais AS "Latvijas Finieris" padomes priekšsēdētājs Juris Biķis atstājis amatu un turpmāk pildīs "Latvijas Finiera" padomnieka - pārstāvja pienākumus, sadarbībai ar valsts un sabiedriskajām organizācijām, informēja uzņēmumā.

Jura Biķa vietā par padomes priekšsēdētāju ievēlēts līdzšinējais uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Uldis Biķis.

Padomes locekļu amatā turpinās strādāt Juris Matvejs un Andris Pucēns.

Savukārt valdes sastāvs turpmāk būs samazināts, un sešu līdzšinējo padomes locekļu vietā strādās pieci - valdes priekšsēdētājs Jānis Ciems, valdes locekļi Pauls Ābele, Aigars Veitmans, Mārtiņš Lācis un Indulis Kovisārs.

Kā informēja uzņēmuma pārstāve, pērn “Latvijas Finieris” sasniedzis 126 miljonus latu apgrozījumu, pārdeva 220 000 kubikmetru produkcijas, kas abos gadījumos ir par 6% vairāk nekā 2011.gada rādītāji. Uzņēmumā izveidotas 93 jaunas darbavietas.

2012. gadā "Latvijas Finieris" turpināja jaunu tirgus reģionu apgūšanu - nodibināja produktu attīstības un tirdzniecības uzņēmumu Turcijā, kas ir jau 11. ārpus Latvijas. Turcijai ir liels izaugsmes potenciāls nākotnē un plašas tirdzniecības perspektīvas tuvējā reģiona valstīs.

Šajā gadā "Latvijas Finieris" plāno investēt 15 miljonus latu produktu attīstībā, energoefektivitātes projektos un citās jaunajās tehnoloģijās.

Kā ziņots, "Latvijas Finiera" apgrozījums 2011.gadā bija 118,5 miljoni latu, kas ir 21,6% palielinājums salīdzinājumā ar 2010.gadu, kad uzņēmuma apgrozījums veidoja 97,49 miljonus latu. Vienlaikus peļņa pieaugusi par 47,15% līdz 9,55 miljoniem latu salīdzinājumā ar pirms gada gūto 6,49 miljonu latu peļņu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti