Latvijas Banka anulē ieguldījumu fondu pārvaldnieka «AIFP Baltic Asset Management» licenci 

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Latvijas Bankas uzraudzības komiteja 18. janvārī pieņēma lēmumu anulēt akciju sabiedrībai "AIFP Baltic Asset Management" izsniegto licenci alternatīvo ieguldījumu fondu pārvaldnieka darbībai, informēja Latvijas Bankā.

Šāds lēmums pieņemts, pamatojoties uz akciju sabiedrības "AIFP Baltic Asset Management" iesniegumu ar lūgumu anulēt tās licenci alternatīvo ieguldījumu fondu pārvaldnieka darbībai.

Saskaņā ar Latvijas Bankas rīcībā esošo informāciju akciju sabiedrība "AIFP Baltic Asset Management" ir pilnībā nokārtojusi saistības pret klientiem.

Lēmums par licences anulēšanu stājas spēkā ar dienu, kad tas paziņots akciju sabiedrībai "AIFP Baltic Asset Management".

Latvijas Bankas uzraudzības komiteja īsteno finanšu tirgus un Latvijas Bankas uzraudzīto finanšu tirgus dalībnieku uzraudzības stratēģiju, izsniedz, aptur un anulē speciālās atļaujas jeb licences darbībai finanšu tirgū un pilda citus ar finanšu tirgus un tā dalībnieku darbības uzraudzību saistītus uzdevumus, kas noteikti uzraudzības komitejas nolikumā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti