Latvijā degvielas cenas sasniedz pirmspandēmijas līmeni

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā turpināja palielināties degvielas cenas, Tallinā degvielas cenas saglabājās stabilas, bet Viļņā degvielas cenām atšķirīgas izmaiņas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati. Tādējādi Latvijā gan 95. markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena ir atgriezusies līmenī, kāds bija pērn februārī pirms Covid-19 pandēmijas sākšanās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95. markas benzīna cena palielinājās par 0,8% – līdz 1,307 eiro par litru, savukārt dīzeļdegvielas cena auga par 1,1% – līdz 1,207 eiro par litru. 95. markas benzīna cena virs 1,3 eiro pirmo reizi pēc pandēmijas pārsniedza jau 26. martā, bet pēc tam atkal samazinājās, savukārt dīzeļdegvielas cena virs 1,2 eiro pēdējo reizi fiksēta pērn 14. februārī.

Viļņā 95. markas benzīna cena samazinājās par 0,8% – līdz 1,249 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena saruka par 1,8% – līdz 1,149 eiro par litru.

Tikmēr Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95. markas benzīna cena un dīzeļdegvielas cena nemainījās un piektdien maksāja attiecīgi 1,389 eiro un 1,199 eiro par litru.

Autogāzes cena šonedēļ Rīgā palielinājās par 4,9% un piektdien maksāja 0,645 eiro par litru. Savukārt Viļņā un Tallinā autogāzes cenas nemainījās un maksāja attiecīgi 0,599 eiro un 0,66 eiro par litru.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti