«Latvenergo» padomi vadīs Ivars Golsts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Par "Latvenergo" padomes priekšsēdētāju ievēlēts Ivars Golsts, LTV apstiprināja “Latvenergo” komunikācijas direktors Andris Siksnis. Par padomes priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts Kaspars Rokens.

Golstam ir pieredze uzņēmumu pārvaldības, finanšu un tehniskajā jomā. Viņš ir vadījis Latvijas Garantiju aģentūru, Latvijas Valsts radio un televīzijas centru, kā arī strādājis Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankā.  

Šonedēļ "Latvenergo" akcionāru sapulcē iecelta jauna uzņēmuma padome, kurā turpmāk strādās Golsts, Toms Siliņš, Aigars Laizāns, Gundars Ruža un Kaspars Rokens.

KONTEKSTS:

Pagājušā gada 19. jūnijā tika atcelta "Latvenergo" padome. Toreizējais ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro ("KPV LV") par iemeslu minēja neapmierinātību ar līdzšinējās padomes kūtrumu jaunu tirgu iekarošanā un elektroenerģijas sadales tarifu samazināšanā. Atlaistās padomes vietā iecelta pagaidu padome, kuras sastāvā tostarp bija ekonomikas ministra padomnieks Pāvels Rebenoks. Par šo lēmumu pret ministru tika vērsta kritika, un jūlijā pagaidu padome atkāpās. Tika izsludināts konkurss uz "Latvenergo" padomes locekļu amatiem. Līdz konkursa beigām padomē strādāja jauns sastāvs Irēna Bērziņa, Edijs Šaicāns un Edmunds Valantis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti