Aktuāli

Šodien Saeimas Izglītības komisijā diskutēs par plašām izmaiņām izglītības jomā

Aktuāli

Pētnieku komisijai šodien jāiesniedz VDK dokumentu publiskošanas ieteikumi

Saeimas deputāts Ainars Latkovskis par Mārtiņa Bunkus slepkavību

Latkovskis aicina valdību piedāvāt risinājumus maksātnespējas jomas sakārtošanai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Trešdien, 30.maijā, notikusī maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavība parāda, ka maksātnespējas jomā ir nepieciešamas izmaiņas, un tās vajadzētu piedāvāt izpildvarai, intervijā Latvijas Radio teica Saeimas Aizsardzības, Iekšlietu un korupcijas komisijas priekšsēdētājs Ainars Latkovskis ("Vienotība").

Politiķis norādīja, ka daudzās jomās ir skandāli, dažās ir kriminālprocesi, bet slepkavība dienas laikā ar automātisko ieroci parāda, ka maksātnespējas jomā "nav viss kārtībā".

"Šai jomai nepieciešamas kardinālas pārmaiņas," uzsvēra Latkovskis, norādot, ka tā vairs nav tikai viena tieslietu ministra problēma, bet sadarboties vajadzētu visai valdībai un Saeimai. "Pat ja tie ir likuma grozījumi, nesiet tos uz Saeimu," teica politiķis.

Viņš pauda bažas par to, kas notiks ar citām nerezidentu bankām, ja tās ies cauri maksātnespējas procesam. 

Latkovskis Bunkus slepkavību saista ar notiekošo banku sektorā. Viņš uzsvēra, ka izmeklēšanai piesaistīti labākie profesionāļi. "Es personīgi to uzskatu par nacionālās drošības jautājumu," uzsvēra deputāts.

KONTEKSTS: 

Bunkus nošauts 30.maija rītā Mežaparkā pie Rīgas Brāļu kapiem savā automašīnā «Range Rover».  Slepkavība notikusi ap plkst. 8.40.  Notikuma vietā redzēta arī kāda furgona tipa automašīna ar tentu. Vēlāk automašīna atrasta sadedzināta netālu no notikuma vietas.

Policija aicina atsaukties notikuma aculieciniekus vai tos, kuriem ir jebkāda informācija par notikušo, zvanot Valsts policijai pa tālruni 67014002.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti