Latgales uzņēmēju dienās Rēzeknē biznesa forums, diskusijas un gadatirgus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

23. un 24.septembrī Rēzeknē, Latgales vēstniecībā "Gors", Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar Latgales plānošanas reģionu organizē lielāko Latgales reģiona uzņēmēju izstādi "Latgales uzņēmējs 2016".

Izstādē būs iespēja iepazīties ar Latgales novadam raksturīgajiem produktiem un pakalpojumiem. Pie koncertzāles būs mājražotāju un amatnieku gadatirgus, kā arī iespēja apskatīt Nacionālo bruņoto spēku tehniku.

Savukārt biznesa iespēju forumā tiks izvērtēti pasaules globālie notikumi un to ietekme uz uzņēmējdarbību Latvijā. Notiks arī diskusija par reģionālajām aktualitātēm saistībā ar Latgales speciālās ekonomiskās zonas izveidi un darbaspēka pieejamību.

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera šāda mēroga un formāta pasākumu organizē otro gadu. Dalībnieku skaits ir lielāks nekā pagājušogad Daugavpilī. Tie ir 138 uzņēmēji - lielākā daļa ir no Latgales, bet aktīvi ir pieteikušies arī no Vidzemes, no Rīgas un citiem reģioniem.

“Šis ir pasākums, lai varētu parādīt sasniegumus, jo mums tiešām ir uzņēmumi, ar ko lepoties. Otrs - tas ir jebkuriem līdzekļiem propagandēt, aktivizēt un uzlabot uzņēmējdarbības vidi,” stāsta LTRK pārstāvis Andrejs Jermolajevs.

Organizatori cer uz aptuveni desmit tūkstošiem apmeklētāju.

LTRK pārstāvis Andrejs Jermolajevs
00:00 / 00:53
Lejuplādēt
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti