Zemeņu audzētavā "Migldārzi" 500 kvadrātmetru siltumnīcā tiek audzētas ogas arī nesezonā no frigo jeb tā sauktajiem saldētajiem stādiem.
Pats "Migldārzu" saimnieks Ilmārs Gulbis tos dēvē par midzinātiem stādiem, jo tie vēlā rudenī ievākti, turēti speciālā temperatūrā un mitrumā, un vēlāk dēstīti no jauna.
Pēc reģionālā laikraksta redaktores teiktā, saimniecībā pirmo vietējo zemeņu ražu gaida pēc divām nedēļām.
Par saimniecības eksperimentu un pieredzi ieinteresējušies arī Pūres dārzkopības izmēģinājumu stacijas zinātnieki un Dārzkopības institūta speciālisti no Dobeles.
Zemeņu audzētavas "Migldārzi" saimnieks neatklāj, cik daudz maksās kilograms pašmāju zemeņu, taču tie nebūšot 20 eiro par kilogramu.
2018. gada ziemā saimniecība plānojot sākt tirgot arī frigo stādus, un par tiem jau tagad esot milzu interese, vēsta laikraksts "Kurzemnieks".