Krievijā tomēr nesodīs par sankcijām pakļauto produktu ievešanu pašpatēriņam

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Krievija ieviesīs sodus par sankcijām pakļauto produktu ievešanu valstī, taču tie neatteiksies uz produktiem, ko iedzīvotāji ieved pašpatēriņam, vēsta Krievijas masu mediji.  

Atbildīgā iestāde “Rospotrebnadzor” skaidroja, ka paredzēts noteikt administratīvo atbildību tikai par sankcijām pakļauto produktu ievešanu, uzglabāšanu un realizāciju komercnolūkos, ziņo  "Itar Tass".

“Rospotrebnadzor” ir sagatavojis likumprojektu, kas par neatļauto produktu ievešanu, transportēšanu un uzglabāšanu paredz noteikt privātpersonām sodu līdz 5000 rubļu, amatpersonām un individuālajiem komersantiem – līdz 50 000 rubļu, bet uzņēmumiem - 100 000 rubļu  (aptuveni 1500 eiro).

Jau ziņots, ka, sodot Krieviju par Krimas aneksiju un Austrumukrainas destabilizāciju, Eiropas Savienība, ASV un citas rietumvalstis noteikušas sankcijas daudzām Krievijas augstākajām amatpersonām, Kremļa tuvākā loka cilvēkiem, kā arī Krievijas ekonomikas, finanšu, aizsardzības un enerģētikas nozarēm. Savukārt Krievija atbildēja ar pārtikas importa aizliegumu no Eiropas Savienības valstīm.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti