Krievija atklājusi savu «McDonald’s» ar nosaukumu «Garšīgi un Punkts»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Svētdien Krievijas galvaspilsētā Maskavā durvis vēruši pirmie “jaunā” zīmola “McDonald’s” restorāni ar nosaukumu “Vkusno I Točka” jeb “Garšīgi un Punkts.”

Ātrās ēdināšanas gigants “McDonald's” martā paziņoja par aiziešanu no Krievijas tirgus, protestējot pret Krievijas iebrukumu Ukrainā. Uzņēmums pārdeva savus Krievijā esošos vairāk nekā 800 restorānus Krievijas uzņēmējam Aleksandram Govoram. 

Tagad restorānos “Garšīgi un Punkts” zeltītais “M” burts, ko var ieraudzīt “McDonald’s” logotipā, pazudis. Tas aizstāts ar stilizētu burtu “M”, kas veidots no diviem frī kartupeļiem un punkta. 

Jaunie īpašnieki preses konferencē galvenajā restorānā Puškina laukumā, kur pirms 32 gadiem tika atvērts pats pirmais Maskavas “McDonald's”, pauda cerību, ka klienti daudz atšķirību nepamanīs.

Restorāns "Garšīgi un Punkts" Maskavā.
Restorāns "Garšīgi un Punkts" Maskavā.

KONTEKSTS: 

24. februārī Krievijas prezidents Vladimirs Putins pavēlēja sākt Krievijas karaspēka iebrukumu Ukrainā. Putins apgalvoja, ka NATO gatavojas izmantot Ukrainu kā placdarmu agresijai pret Krieviju, lai gan šiem apgalvojumiem nebija nekādu pierādījumu. Ukraina uzskata, ka Putina patiesais mērķis ir iznīcināt Ukrainas valstiskumu un pakļaut šo teritoriju Maskavas kontrolei.

Krievijas agresija pret Ukrainu izraisījusi vispārēju starptautiskās sabiedrības nosodījumu, pret Krieviju tiek ieviestas arvien jaunas sankcijas. Daudzi rietumvalstu uzņēmumi nolēmuši aiziet no Krievijas tirgus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti