Konferenci par ES investīcijām Baltijas reģionā varēs skatīties LSM.lv tiešraidē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Eiropas Komisijas (EK) pārstāvniecība Latvijā šā gada 13. septembrī organizē konferenci par Eiropas Savienības (ES) investīcijām Baltijas  jūras reģiona valstīs "Nauda un reformas: Eiropas investīciju nākamā paaudze". Konferenci būs iespējams skatīties tiešraidē sabiedrisko mediju portālā LSM.lv un replay.lv.

EK pārstāvniecībā Latvijā informē, ka konferences mērķis ir ienest jaunas vēsmas Baltijas jūras reģiona investīciju vidē 2021.-2027. gadu periodā. Konference identificēs svarīgākās strukturālās reformas, kas varētu palīdzēt attīstīt un modernizēt Baltijas valstu ekonomiku ar Kohēzijas politikas, "InvestEU" fonda, kapitāla tirgus un citu publisko un privāto investīciju palīdzību.

Dokumenti

Konferences "Nauda un reformas: Eiropas investīciju nākamā paaudze" programma (angļu valodā)

Lejuplādēt

4.27 MB

"TED-stila" sarunu ciklā runātāji dalīsies ar redzējumu, kā investēt projektos un uzņēmumos, lai nodrošinātu izaugsmi un attīstību Baltijas reģionā. Eksperti debatēs par grantu un finanšu instrumentu plusiem un mīnusiem.

 

Konferencē piedalīsies tādi eksperti kā Reģionālās un pilsētvides politikas direktoriāta ģenerāldirektors Marks Lemaitre, Latvijas vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce ("Attīstībai/Par"), bankas "Citadele" vadošais ekonomists Mārtiņš Āboliņš, Latvijas nacionālās aviokompānijas AS "AirBaltic" izpilddirektors Martins Gauss.

Konferencē paredzēts arī dueļa formāts, kurā savu viedokli aizstāvēs Cēsu novada domes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs ("Vienotība") un AS "Attīstības finanšu institūcija "Altum"" vadītājs Reinis Bērziņš. 

Konference notiks mūzikas namā "Daile" Rīgā, Kr. Barona ielā 31, un tā notiks angļu valodā ar iespēju izvēlēties tulkojumu latviešu valodā. Konferences sākums plkst. 10, un pasākumu tiešraidē gan angļu, gan latviešu valodā varēs skatīties arī tiešraidē portālā LSM.lv un replay.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti