Konferencē Rīgā spriedīs par būvniecības kvalitāti

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Ceturtdien Rīgas Tehniskajā universitātē notiks starptautiska konference, kas veltīta būvniecības kvalitātes un ilgtspējas jautājumiem. Konferences mērķis ir, runātājiem stāstot par kvalitāti kā vērtību no savām pozīcijām, auditorijas izglītošana, kā arī tās skatījuma un viedokļa pilnveidošana jautājumos, kas saistīti ar būvniecības procesa kvalitātes celšanu un jaunā būvniecības regulējuma ieviešanu.

Jaunais Būvniecības likums un to pavadošie noteikumi tika ieviesti visai straujos tempos. Ne visi uzņēmēji un atbildīgās amatpersonas ar to ir paspējušas iepazīties pilnībā. Vēl mazāk saprotams jaunais regulējums ir plašākai sabiedrībai.

Tāpēc Rīgas Tehniskā universitāte sadarbībā ar Latvijas Ilgtspējīgas būvniecības padomi šodien organizē konferenci „Pasaules pieredze un Latvijas iespējas būvniecības kvalitātes attīstības nodrošināšana”. Konferencē piedalīsies eksperti no tādiem starptautiski pazīstamiem nozares uzņēmumiem kā „Consolis” un „Aecom”, un konferences mērķis ir meklēt risinājumus būvniecības vides uzlabošanai un dialoga veicināšanai starp tās dalībniekiem un sabiedrību.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti