Kleinbergu atsauc no «Rīgas ūdens» padomes priekšsēdētāja amata

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas ūdens" dalībnieku sapulce ir atsaukusi Māri Kleinbergu no uzņēmuma padomes priekšsēdētāja amata, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

Šāds lēmums pieņemts, ņemot vērā "Rīgas ūdens" padomes priekšsēdētāja izteikto vēlēšanos un abpusējo vienošanos par pilnvarojuma tiesisko attiecību pirmstermiņa izbeigšanu. Dalībnieku sapulces lēmums ir stājies spēkā.

Pašvaldībā norādīja, ka šobrīd "Rīgas ūdens" padome darbosies divu locekļu sastāvā, un ar padomes lēmumu par padomes priekšsēdētāja pienākumu izpildītāju ievēlēta padomes locekle Dace Ljusa. "Rīgas ūdens" padomes reglaments nosaka, ka padome ir lemttiesīga, ja tās sēdē piedalās vairāk nekā puse no padomes locekļiem.

Kleinbergs par "Rīgas ūdens" padomes locekli ievēlēts 2020. gada septembrī ar pilnvarojuma termiņu līdz 2025. gada 7. septembrim. Kleinbergs kļuva par "Rīgas ūdens" padomes priekšsēdētāju 2021. gada janvārī, un viņa atbildības joma bija stratēģiju izstrāde un ieviešana, korporatīvā pārvaldība un pārmaiņu vadība.

Šomēnes Kleinbergs atlaists no valsts AS "Latvijas dzelzceļs" valdes priekšsēdētāja amata. Šis lēmums pamatots ar atšķirīgo redzējumu par uzņēmuma turpmāko darbību.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti