Ķirsons izveidojis ātrās ēdināšanas tīklu «Cherry Fix»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Ēdināšanas uzņēmuma AS "Lido" dibinātājs Gunārs Ķirsons izveidojis jaunu ātrās ēdināšanas tīklu "Cherry Fix", aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

Pirmais "Cherry Fix" ātrās ēdināšanas tīkla restorāns atrodas pie Vērmanes dārza, iepretim "Saktai".

Ķirsons stāsta, ka ideja par "Cherry Fix" radās pandēmijas laikā, kad nācās slēgt visas klātienes ēdināšanas vietas un viss ēdināšanas bizness nonāca uz iznīcības sliekšņa, tomēr izdevies ne tikai saglabāt "Lido", bet arī sākt domāt par jauniem biznesa virzieniem.

Kā atklāj Ķirsons, šajā projektā viņš iesaistījis gan savu mazdēlu Albertu Ķirsonu, gan Jūlija Krūmiņa mazdēlu Edgaru Krūmiņu, gan vairākus citus jauniešus.

"Cherry Fix" izstrādāta ēdienkarte tā, lai ēdiens atbilstu mūsdienu cilvēka vajadzībām un tiktu nodrošināts veselīgs, garšīgs un kvalitatīvs ēdiens. "Gribam pierādīt, ka ātrās ēdināšanas produkti var būt kvalitatīvi, bet nebūt pārlieku dārgi, tas nozīmē, ka tie tautai būs pieejami par saprātīgu cenu," stāsta Ķirsons.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka ēdināšanas tīkla "Cherry Fix" pārvaldošais uzņēmums SIA "CF Development" reģistrēts 2021. gada februārī un tā pamatkapitāls ir 2800 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Gunārs Ķirsons.

Vienlaikus domēna "cherryfix.lv" vārda lietotājs ir uzņēmums SIA "K.E.Projekti", kas reģistrēts 2012. gadā, un tā pamatkapitāls ir 2845 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Gunārs Ķirsons.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti