Ķirsons ieķīlājis savas akcijas uzņēmumā, kas izveidoja ēstuvi Purvciemā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Ķirsons ir ieķīlājis visas sev piederošās daļas uzņēmumā "MC Horeca Holding", kas izveidoja jauno veikalu-ēstuvi "Ķirsons māja" Purvciemā, noskaidrojis Latvijas Televīzijas raidījums „Viens pret vienu".

Ķirsons ieķīlājis 680 daļas par labu "Užavas alus" ražotājam SIA "Zaksi" un 321 daļu par labu Kiprā reģistrētam ofšoram "Fylagate Holdings Limited", kuras pārstāvis ir viņa biznesa partneris Vladimirs Šestakovs.

Saskaņā ar LTV raidījuma "Viens pret vienu" rīcībā esošo informāciju, no SIA "Zaksi" Ķirsons aizņēmies 260 tūkstošus latu, bet uzņēmums "MC Horeca Holding" - 800 tūkstošus eiro "Ķirsons māja" izveidei.

Runājot par „Užavas alus" līdzīpašnieka Ulda Pumpura iesaistīšanos jaunajā projektā, Ķirsons sacīja: „Ja viņš grib pārdot savu alu, viņam jāiegulda kāda nauda."

Saskaņā ar "Lursoft" datiem, Ķirsonam kopā ar Šestakovu šobrīd pieder vairāki uzņēmumi. Ķirsonam pieder 50,05% uzņēmumā "MC Horeca Holdings". Savukārt atlikušie 49,95% pieder SIA "Capital Investments", kas pilnībā pieder Šestakovam.

Ķirsonam uz pusēm ar Šestakovu pieder vēl divi uzņēmumi, kuru pamatdarbība ir darījumi ar nekustamo īpašumu, - "Zaļā zeme Lido" un "Daugmales projekti".

Ķirsons ir vienīgais akcionārs sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā "Lido", kuram saskaņā ar 2012.gada pārskatu bija 8,7 miljonu latu aizņēmums "DNB Bankā". Šis aizņēmums jāatmaksā līdz 2017.gadam ar iespēju pagarināt tā atmaksu līdz 2020.gadam.

Viņam pieder arī 100% kapitāldaļu uzņēmumā "K.E. Projekti", kas nodarbojas ar projektu attīstību.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti