Ķīpsalā norisinās biznesa tehnoloģiju izstāde un konference «Riga Comm 2019»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Piektdien, 11. oktobrī, noslēgsies biznesa tehnoloģiju izstāde un konference „Riga Comm 2019”. Izstāde Ķīpsalā notiek jau astoto gadu. Tajā tiek apkopotas aktuālākās biznesa tehnoloģiju tendences. Par tām stāsta dažādās konferencēs, šogad kopā tās ir desmit.

Piemēram, piektdien notiks konferences „Sievietes tehnoloģijās” un „Nākotnes darba skatuve”. Projekts fokusējās uz biznesa partneru sadarbības veicināšanu, stāstīja izstādes projektu vadītājs Andris Breške.

Andris Breške: Par „Riga Comm 2019”
00:00 / 00:44
Lejuplādēt

„No tām, kas šodien norisināsies, varu izcelt finanšu tehnoloģiju konferenci, kur būs karstas diskusijas par jaunajiem nebanku uzņēmumiem un viņu attiecībām tirgū ar klasiskajām bankām,” norādīja Breške.

“Tad vērā ņemama ir arī “Women in Tech” konference. Šajā konferencē mums uzstāsies viena no ietekmīgākajām biznesa sievietēm Norvēģijā, kas ir Berita Svendsena. Mums būs ne tikai no Norvēģijas, bet arī no Brazīlijas, Lielbritānijas, Ukrainas un Baltijas. Mēs viņas saucam par sievietēm – līderēm, kuras iedvesmos un dalīsies ar saviem pieredzes stāstiem,” stāstīja Breške.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti