Rīta Panorāma

Modes dizaineru duets - izstāde "MAREUNROL’S. Paplašinātā realitāte"

Rīta Panorāma

Filmai "Nekas mūs neapturēs" pirmizrāde šodien

Intervija ar ministru prezidentu Krišjāni Kariņu

Kariņš: Kandidātu uz Latvijas Bankas prezidenta krēslu būs daudz; «Jaunā Vienotība» savu nevirzīs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Kandidātu uz Latvijas Bankas prezidenta amatu būs daudz, tostarp spējīgu, Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" teica Ministru prezidents Krišjānis Kariņš ("Jaunā Vienotība").

Jautāts par Latvijas Bankas prezidenta krēslu, kas pēc Ilmāra Rimšēviča pilnvaru termiņa beigām atbrīvosies decembra otrajā pusē, Kariņš teica, ka nākamais centrālā bankas vadītājs tiks izvēlēts politiskā procesā. Proti, kandidātus šim amatam izvirzīs politiķi.

Ministru prezidents sprieda, ka kandidātu uz Latvijas Bankas prezidenta amatu būs daudz, tostarp spējīgu. "Būs viena ļoti dzīva diskusija, kuru no daudzajiem labajiem izvēlēties," sacīja Ministru prezidents.

Kariņš atzina, ka viņam padomā ir vismaz trīs kandidāti, kuri varētu ieņemt centrālās bankas prezidenta krēslu. Vienlaikus premjers lēsa, ka viņa pārstāvētais politiskais spēks "Jaunā Vienotība" savu kandidātu nevirzīs.

Ministru prezidents norādīja, ka viņa loma būs palīdzēt izvēlēties amatam piemērotāko kandidātu – nebūs grūtību atrast kandidātus, bet gan vienoties par piemērotāko. "To šī koalīcija spēs," pārliecināts premjers.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti