Ārpus Rīgas

Ieceri par karavīru skaita palielināšanu Latgalē iedzīvotāji vērtē dažādi

Ārpus Rīgas

Pamazām atjauno Karostas pērli – Jūras virsnieku saieta namu

''Zemgales Ziņu'' galvenā redaktore Agnese Leiburga par Jelgavas sabiedrisko transportu

Jelgavas un Ozolnieku novadu autobusu pārvadājumi nonāk «B-bus» pārziņā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Pasažieru pārvadātāja firma SIA «Migar», kas līdz šim nodrošināja pārvadājumus Jelgavas un Ozolnieku novados, pārdota SIA «B-bus», kas sola gan modernākus autobusus, gan lielāku reisu skaitu, Latvijas Radio pastāstīja “Zemgales Ziņas” galvenā redaktore Agnese Leiburga.

SIA «Migar» pārstāvji laikrakstam pārdošanas faktu apstiprinājis, bet plašāk iemeslus neskaidroja.  «Migar» pārvadājumus nodrošinās līdz 31.janvārim.

Savukārt «B-bus» atzina, ka tas ir stratēģiskais solis, lai nodrošinātu straujāku uzņēmuma izaugsmi un kļūtu par vadošo privāto sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzēju Latvijā.

Piemēram, pērn līdzīgi tika iegādāts arī Pierīgas transporta uzņēmums SIA «Ekspress Ādaži». «Apvienojot dažādus reģionālos pārvadātājus, lielākus resursus ir iespējams ieguldīt jaunu autobusu iegādē un pasažieru komforta palielināšanā. Līdz ar to mēs varam nodrošināt modernākus autobusus, augstāku komfortu pasažieriem un mūsdienīgākas tehnoloģijas,» par lēmumu iegādāties SIA «Migar» laikrakstam stāstīja «B-bus» pārstāve Maija Lazdiņa.

Leiburga stāstīja, ka jaunie īpašnieki sola neslēgt nevienu reisu un pat paplašināt piedāvājumu, tāpat viņi sola modernākus autobusus. «Migar» autoparks nebija tas jaunākais, atzīmēja Leiburga. Tāpat solīts ieviest elektroniskas biļetes. Saskaņā ar solījumiem šoferiem nav pamata bažām, jo nevienu nav plānots atlaist. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti