Jelgavā no novembra par 20,2% pieaugs ūdenssaimniecības tarifi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

SIA "Jelgavas ūdens" ūdenssaimniecības tarifi no 1.novembra pieaugs par 20,2% - līdz 2,68 eiro par kubikmetru, liecina oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" publicētais Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) padomes lēmums.

Tostarp ūdensapgādes pakalpojumu tarifs pieaugs par 20% - no viena eiro līdz 1,2 eiro par kubikmetru, bet ūdensapgādes tarifs pieaugs par 20,3% - līdz 1,48 eiro par kubikmetru. 

Savukārt no 2023.gada 1.maija "Jelgavas ūdens" ūdenssaimniecības tarifi pieaugs vēl par 2,2% - līdz 2,74 eiro par kubikmetru. Tostarp ūdensapgādes pakalpojumu tarifs pieaugs par 1,7% - līdz 1,22 eiro par kubikmetru, bet kanalizācijas pakalpojumu tarifs pieaugs par 2,7% - līdz 1,52 eiro par kubikmetru.

Jau ziņots, no augusta ūdenssaimniecības tarifi Jelgavā pieauga par 26,8%, tostarp ūdensapgādes pakalpojuma tarifs pieauga par 34%, bet kanalizācijas tarifs - par 21%.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka uzņēmums "Jelgavas ūdens" reģistrēts 1995.gadā. Pašvaldībai pilnībā piederošais uzņēmums pērn strādāja ar 3,94 miljonu eiro apgrozījumu un 8270 eiro peļņu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti