Jauno «Ikea» veikalu Viļņā pirmajās piecās dienās apmeklējuši 100 000 cilvēki

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Jauno, Baltijas valstīs pirmo "Ikea" veikalu, kas 14.augustā atklāts Viļņā, pirmajās piecās darba dienās apmeklējuši 100 000 cilvēki ne vien no pašas Lietuvas galvaspilsētas, bet arī no citām pilsētām un kaimiņvalstīm.

Kā novērojuši veikala darbinieki, lielākā daļa apmeklētāju jau zinājuši, ko tieši vēlas iegādāties, jo ieradušies ar vajadzīgo preču sarakstu no veikala interneta kataloga.

Pirmajās dienās īpaši pieprasīti bijuši tekstilizstrādājumi, guļamistabas mēbeles un gaismekļi. Lietuvas biznesa ziņu portāls "Vz.lt" savukārt vēsta, ka visvairāk pirkti melnbalti kafijas galdiņi un stikla glāzes.

"Ikea" veikals, kas atrodas netālu no Viļņas lidostas, uzcelts nepilna gada laikā. Tā kopējā platība ir aptuveni 26 000 kvadrātmetru. Līdzās atrodas autostāvvieta ar 1000 vietām. Veikalā, kurā strādā aptuveni 240 cilvēki, ir iespējams iegādāties visu mājoklim nepieciešamo - no nelieliem interjera priekšmetiem, traukiem un mājsaimniecības precēm līdz pat masīvām virtuves vai viesistabas mēbelēm.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti