Jaunieši ideju hakatonā meklēs efektīvus risinājumus karjeras atbalstam

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Karjeras nedēļas laikā ceturtdien un piektdien notiks jauniešu ideju hakatons "Manas karjeras kods".

Tajā 20 komandas no visas Latvijas skolām meklēs risinājumus, kā ar mūsdienu tehnoloģiju sniegtajām iespējām efektīvi palīdzēt jauniešiem karjeras izvēlē. Hakatona izskaņā jaunieši savas idejas aizstāvēs žūrijai, un trīs labāko ideju autori iegūs balvas.

Jaunieši ideju hakatonā meklēs efektīvus risinājumus karjeras atbalstam
00:00 / 00:35
Lejuplādēt

"Tas, ko jaunieši mēģinās ģenerēt šo divu dienu laikā, ir idejas un informācijas tehnoloģiju  risinājumi tieši profesiju pasaules vai profesiju izzināšanai, kā arī karjeras lēmumu pieņemšanai. Varbūt kaut kas no tā būs ļoti labs un lietderīgs, ko mēs arī nākotnē varēsim likt lietā, jau mēģinot ieviest mūsu uzturētajos karjeras informācijas resursos – tādos kā datu bāze "niid.lv" par izglītības iespējām Latvijā un mājaslapa "Profesiju pasaule"," stāstīja Valsts izglītības attīstības aģentūras speciālists Didzis Poreiters.

Šogad karjeras nedēļa ar saukli "IKT tavai karjerai" veltīta informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) nozares iepazīšanai, apzinoties to aktualitāti un pielietojumu sadzīvē, izzinot plašo IKT profesiju spektru, atklājot tām nepieciešamās prasmes un uzklausot iedvesmojošu nozares pārstāvju stāstus, kā arī pašiem izmēģinot spēkus jauniešu ideju hakatonā. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti