Izdevniecība «Žurnāls Santa» izveido digitālo maksas mediju «Santa+»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Žurnālu izdevniecība  "Žurnāls Santa" izveidojusi jaunu dzīvesstila portālu “Santa+”, kas lietotājiem būs pieejams par maksu, informēja izdevniecībā.

Portāls “Santa+” ir digitāls žurnāls, kurā atrodams jaunākais un kvalitatīvākais saturs no izdevniecības 15 drukātajiem izdevumiem, tostarp “Santa”, “Klubs”, “Ieva”, “Ievas stāsti”, “Pērle”, “EJ”, “Lauku māja” un citiem. Portāla abonēšanas maksa ir 2,49 eiro par četrām nedēļām.

“Uzskatām, ka esam viens no ietekmīgākajiem žurnālistikas satura radītājiem valstī. Tāpēc aicinām ar mūsu jaunāko saturu iepazīties digitālā formātā – to lasīt, abonēt un būt pirmajiem, kuri uzzina jaunāko kvalitatīvu un profesionālu informācijas plūsmu,” paziņojumā medijiem norāda izdevniecības “Žurnāls Santa” galvenā redaktore Santa Anča.

“Santa+” iecerēts kā dzīvesstila portāls, kurā lasīt intervijas, veselības, mājas un dārzkopības informāciju, aktuālo kultūrā un veselīga dzīvesveida jomā.

Tāpat joprojām izdevniecības paspārnē darbojas portāls “Santa.lv”, kurā lasāma aktuālā informācija par sabiedrībā notiekošo un vērtīgi raksti no izdevniecības žurnālu arhīviem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti