Ivanka Trampa slēgs savu apģērbu ražošanas kompāniju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Amerikas Savienoto Valstu (ASV) prezidenta Donalda Trampa meita Ivanka paziņojusi par lēmumu slēgt sev piederošo apģērbu ražošanas kompāniju. Tuvākajā laikā viņa visu enerģiju veltīs neatalgotajam prezidenta padomnieces darbam.

Ivanka žurnālistiem norādīja, ka lēmums pieņemts pēc vairāku veikalu atteikšanās tirgot viņas kompānijā ražotos apģērbus. Viņa uzsvēra, ka ētikas ierobežojumi ierobežo firmas izaugsmes iespējas.

Jau tuvākajā laikā tiks atlaisti 18 firmas darbinieki. Ivanka nesniedza konkrētu atbildi uz jautājumu, vai nākotnē varētu atgriezties biznesā, un tuvākajā nākotnē viņa solīja fokusēties uz darbu Vašingtonā.

Savukārt mediju pārstāvji norāda, ka valstī jau ilgāku laiku notiek plašas diskusijas par Ivankas Trampas kompānijas politiku, un tās ražojumus boikotē cilvēki, kas neatbalsta pašreizējā Baltā nama saimnieka darbību.

Samazinoties preču pārdošanas apjomiem, no Ivankas Trampas zīmola apģērbiem pagājušajā gadā jau atteicās ASV lielveikalu tīkls "Nordstrom" un Kanādas mazumtirdzniecības grupa "Hudson Bay".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti