Ieguldot miljonu eiro, Rīgā plāno atvērt vairākus «Citro» veikalus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Latvijas uzņēmumu mazumtirdzniecības veikalu tīkls "CITRO", ieguldot vienu miljonu eiro zīmola koncepta attīstīšanā, līdz vasarai plāno atvērt vairākus "CITRO" zīmola veikalus Rīgā. Viens veikals tagad tiek atvērts Āgenskalnā, informēja uzņēmumā.

Savukārt aprīlī plānots atvērt nākamo veikalu Ziepniekkalnā, pēc tam arī Teikā, bet līdz gada beigām plānots atvērt vēl vairākus veikalus Rīgā.

Jaunatvērtais "CITRO" zīmola veikals atradīsies tirdzniecības centra telpās Mazajā Nometņu ielā 29. Veikala telpas ir renovētas saskaņā ar "CITRO" zīmola konceptu, informēja uzņēmumā, norādot, ka pircēju ērtībai pie veikala ir pieejama ērta uzbrauktuve pircējiem ar kustību traucējumiem, kā arī jaunajām ģimenēm ar bērnu ratiņiem.

KONTEKSTS:

Mazumtirdzniecības tīkla "CITRO" zīmols pieder Latvijas uzņēmumu apvienībai SIA "Latvian Retail Management". To veido vietējā kapitāla mazumtirdzniecības uzņēmumu tīkli AS "Diāna", SIA "Gabriēla", SIA "LEKON" un SIA "AA&CO". Uzņēmumu apvienība pārstāv "CITRO" un "ELDO" zīmola veikalu tīklu ar vairāk nekā 80 tirdzniecības vietām visā Latvijā, skaidroja uzņēmumā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti