Ieceļ «Latvijas Valsts radio un televīzijas centra» pagaidu valdi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Par valsts AS "Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs" (LVRTC) pagaidu valdes priekšsēdētāju apstiprināts uzņēmuma Komercdepartamenta direktors Ģirts Ozols. Savukārt par valdes locekli iecelts LVRTC Finanšu un administratīvā departamenta direktors Mariss Mežgals, informē Satiksmes ministrijā (SM).

Par pagaidu valdes locekļu iecelšanu šodien lēma LVRTC akcionāru sapulce Satiksmes ministrijā, kas ir LVRTC akcionārs.

SM drīzumā izsludinās atklātu konkursu uz LVRTC valdes locekļu amatiem.

KONTEKSTS:

Šonedēļ darbu LVRTC nolēma pamest tā ilggadējais valdes priekšsēdētājs Jānis Bokta, kā arī abi valdes locekļi - Aldis Lukašinskis un Indulis Šķibelis. Bokta atkāpšanos no amata skaidroja ar to, ka viņam ar SM atšķiras redzējums par uzņēmuma attīstību.

Savukārt satiksmes ministrs Tālis Linkaits (Jaunā konservatīvā partija) norādīja, ka viņam un Boktam bijušas domstarpības jautājumā par lielo Eiropas Savienības (ES) līdzfinansēto projektu īstenošanu. Domstarpības ministram un LVRTC valdei saistītas ar diviem ES fondu projektiem, no kuriem viens saistīts ar platjoslas interneta ievilkšanu.

LVRTC ir galvenais radiofonijas un televīzijas programmu zemes apraides tīkla operators valstī. LVRTC pārvalda valstij piederošās mobilo sakaru operatora "Latvijas Mobilais telefons" daļas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti