Grasās pārcelt «Ventspils zivju konservu kombināta» ražotni

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Zivju produkcijas ražotājs "Ventspils zivju konservu kombināts" apsver iespēju pārcelt savu ražotni uz citu vietu Ventspils pilsētas teritorijā, par to Latvijas Radio stāstīja ziņu aģentūras LETA korespondents Kārlis Lihtens.

Pēc viņa teiktā, pašlaik zivju pārstrādes rūpnīca atrodas blakus ekskluzīvai atpūtas zonai. Vietējie iedzīvotāji mēdz sūdzēties par smakām, kas nāk no ražotnes. Tāpat cilvēki ir nobažījušies par veselībai kaitīgo vielu benzopirēnu, kas tiek izmantots zivju kūpināšanā.

Iespēja pārcelt ražotni tiks skatīta trešdien paredzētajā uzņēmuma valdes sēdē, kad arī vērtēs to, kad kombināts atsāks ražošanu, ko uzņēmums pārtrauca saistībā ar produkcijas eksporta ierobežojumiem Krievijā. Kad būs skaidrība par produkcijas noieta iespējām, uzņēmums vērtēs ražošanas pārcelšanas iespējas.

"Ventspils zivju konservu kombināta" ražotni varētu pārcelt uz teritoriju, kur agrāk bija Ventspils zvēraudzētava. Šo teritoriju pašvaldība un brīvosta plāno attīstīt, piesaistot Eiropas Savienības atbalstu. Zivrūpnieks tam nepieciešamās telpas ražošanai varētu nomāt no pašvaldības vai brīvostas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti