Gaidāmas izmaiņas brīvostu valdēs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Līdz ar jaunās valdības apstiprināšanu paredzētas izmaiņas arī Rīgas un Ventspils brīvostu valdēs. Lēmums par līdzšinējo pārstāvju nomaiņu  un jaunu amatpersonu iecelšanu varētu tikt pieņemts jau drīzumā Ministru kabineta sēdē, tā liecina Latvijas Televīzijas rīcībā esošā informācija.

Plānots, ka darbu Rīgas brīvostā zaudēs Ekonomikas ministrijas virzītais Ģirts Greiškalns un viņa vietā varētu tikt apstiprināts ministrijas valsts sekretārs Mārtiņš Lazdovskis.

Vietu valdē zaudēs arī Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pārstāvis Artūrs Bebrs, un viņa vietā varētu stāties bijusī tieslietu ministre Baiba Broka.

No darba Rīgas brīvostā jāšķiras arī Satiksmes ministrijas valsts sekretāra vietniecei Džinetai Innusai un viņas vietā plānots virzīt valsts sekretāru Kasparu Ozoliņu.

Plānots, ka Innusa varētu turpināt strādāt Ventspils brīvostā. Savukārt darbu Ventspils brīvostā varētu zaudēt Ekonomikas ministrijas pārstāve Sandra Sondore-Kukule. Valdība par izmaiņām brīvostu valdēs lēmumu varētu pieņemt jau 25. novembra sēdē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti