Finanšu tirgus uzraugs brīdina par nelicencētu pakalpojumu sniedzēju «Everest Trade»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) brīdina par nelicencētas atvasināto finanšu instrumentu tirdzniecības platformas "Everest Trade" piedāvātajiem finanšu pakalpojumiem tās interneta vietnē "https://everest.trade/en/".

FKTK paziņojumā medijiem norāda, ka minētajam pakalpojumu sniedzējam nav tiesību nodarboties ar ieguldījumu pakalpojumu un ieguldījumu blakus pakalpojumu sniegšanu, tajā skaitā uzturēt atvasināto finanšu instrumentu tirdzniecības platformu. Gadījumā, ja ir nodarīti zaudējumu vai aizdomas par krāpšanu, FKTK aicina iedzīvotājus vērsties policijā.

Iedzīvotājiem, kuri nav profesionāļi finanšu pakalpojumu jomā, bet vēlas veikt ieguldījumus vai noguldīt finanšu līdzekļus, FKTK rekomendē doties uz savu banku vai ieguldījumu brokeru sabiedrību, kas FKTK saņēmušas attiecīgu licenci. Šādiem pakalpojumu sniedzējiem ir pienākums informēt par iespējamajiem riskiem un nodrošināt klienta riska profilam atbilstošu piedāvājumu.

FKTK norāda, ka komisija uzrauga tikai licencētus tirgus dalībniekus, kas saņēmuši attiecīgu licenci ieguldījumu piesaistei. Tikai pie šiem noguldījumu piesaistītājiem klientu aizsargā valsts.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.
 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti