«East Capital» fonds iegādājies tirdzniecības centru «Galleria Riga»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Aktīvu pārvaldītāja "East Capital" nekustamo īpašumu fonds "East Capital Baltic Property Fund III" ceturtdien, 19.aprīlī, pabeidzis tirdzniecības centra "Galleria Riga" iegādes darījumu, liecina "East Capital" informācija.

Īpašuma pārdevējs bija "Fritrade SE" un AS "Titan Invest". Pusēm vienojoties, pieņemts lēmums pirkuma summu neizpaust.

Tirdzniecības centrs "Galleria Riga" atklāts 2010.gada oktobrī, tā kopējā nomas platība ir 24 300 kvadrātmetri.

""Galleria Riga" ir unikāla atrašanās vieta pašā pilsētas sirdī ar izciliem darbības rezultātiem un augstu turpmākās attīstības un vērtības pieauguma potenciālu. Mēs plānojam turpināt attīstīt un palielināt īpašuma vērtību mūsu investoriem," saka AS "East Capital Baltics" izpilddirektors.Madis Raidma.

Darījumu finansēja "Swedbank", bet konsultēja divi pircēja piesaistīti konsultanti – advokātu birojs "Vilgerts" un "Ernst & Young".

"East Capital Baltic Property Fund III" ir nekustamā īpašumu fonds, ko 2015.gada augustā izveidoja "East Capital". Tas investē augstas kvalitātes nekustamajos komercīpašumos ar jau pastāvīgiem un uzticamiem nomniekiem izdevīgās atrašanās vietās –  Tallinā, Rīgā un Viļņā. Fonda pašu kapitāls ir 100 miljoni eiro, un tas galvenokārt domāts institucionālajiem investoriem. Pašlaik fonds investējis trijos īpašumos Tallinā un tās pieguļošajā teritorijā, kā arī divos īpašumos Rīgā –  "P5" loģistikas kompleksā un "Galleria Riga", norāda kompānijā.

"East Capital" ir aktīvu pārvaldītājs, kas specializējies jaunu un progresīvu tirgu apgūšanā. Tas dibināts 1997.gadā Zviedrijā ar birojiem Dubaijā, Hongkongā, Luksemburgā, Maskavā, Oslo, Stokholmā un Tallinā. Kompānija pārvalda publiskos un privātos aktīvu fondus, nekustamo īpašumu fondus un atsevišķus fondus ar kopējo vērtību virs 3,4 miljardiem eiro plašam starptautiskam klientu lokam, informē kompānijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti