Diskusija «Cilvēki un uzņēmumi finanšu grūtībās – kā orientēties risinājumos?»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Piektdien, 27. janvārī, plkst. 12.00 notiek Tieslietu ministrijas organizētā tiešsaistes diskusija "Cilvēki un uzņēmumi finanšu grūtībās – kā orientēties risinājumos?" par pēdējo gadu makroekonomikas notikumu ietekmi uz iedzīvotāju un uzņēmēju maksātspēju, finanšu grūtībām un risinājumiem, informēja Tieslietu ministrija. 

Diskusijā piedalīsies Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Mihails Papsujevičs, SIA "PricewaterhouseCoopers" Vadošā partnere Latvijā Zlata Elksniņa-Zaščirinska, Patērētāju tiesību aizsardzības centra direktore Baiba Vītoliņa, Latvijas Bankas Finanšu pratības daļas vadītāja Aija Brikše un Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācijas valdes locekle Ieva Broka.

Diskusijā tiks pārrunāts, kā pašreizējie ģeopolitiskie un makroekonomikas notikumi (karš Ukrainā, enerģētikas krīze un straujā inflācija) ietekmēs iedzīvotāju un uzņēmēju maksātspēju un kādi informācijas avoti par finanšu grūtību atrisināšanu pašreiz ir pieejami Latvijas iedzīvotājiem. Tāpat arī Tieslietu ministrija informēs, kādus risinājumus ir ierosināts ieviest projekta "Informācijas avotu izstrāde finansiālo grūtību apzināšanai un atrisināšanai" rezultātā un kā tie varētu palīdzēt privātpersonām un uzņēmējiem nenonākt finanšu grūtībās vai efektīvi tās atrisināt.

Sabiedrības informētība, finanšu pratība un izpratne par finanšu grūtību risināšanu ir svarīga, lai pēc iespējas veiksmīgāk pārvarētu ekonomikas izaicinājumus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti