Degvielas cenas Rīgā un Tallinā krīt, Viļņā - aug

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā bija novērojams degvielas cenu kritums, savukārt Viļņā tās ir nedaudz pieaugušas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns, par spīti kritumam, arī šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena šajā nedēļā samazinājās par 1,5% un bija 1,294 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 0,8% - līdz 1,214 eiro par litru.

Savukārt Viļņā gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena pakāpās par 0,1% un nedēļu noslēdza pie attiecīgi 1,178 eiro un 1,078 eiro par litru atzīmes.

Vienlaikus Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās degvielas 95.markas benzīna cena šonedēļ saruka par 0,8% un piektdien bija 1,352 eiro par litru. Arī dīzeļdegvielas cena samazinājās par 0,8% - līdz 1,322 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā un Tallinā arī šonedēļ nepiedzīvoja svārstības un bija attiecīgi 0,565 un 0,629 eiro par litru. Taču Viļņā tā palielinājās par 10,3%, un šajā piektdienā litrs autogāzes maksāja 0,473 eiro.

 

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti