Degvielas cenas aug Rīgā, bet Viļņā turpina samazināties

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

 Pagājušajā darba nedēļā Rīgā degvielas cenas ir augušas, bet Viļņā turpināja kristies. Tikmēr Tallinā cenu izmaiņām nebija vienotas tendences, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat Tallinā bija augstākā cena dīzeļdegvielai, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena auga par 3,1% - līdz 0,984 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 1,1% un ceturtdien maksāja 0,904 eiro par litru. "Circle K" degvielas uzpildes stacijās Rīgā gan 95.markas benzīna cena, gan arī dīzeļdegvielas cena ir zem eiro kopš 15.aprīļa.

Viļņā 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,2% - līdz 0,905 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 3,4% - līdz 0,845 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nemainījās un bija 1,199 eiro. Savukārt dīzeļdegvielas cena ir noslīdējusi līdz 0,999 eiro litrā.

Autogāzes cena šonedēļ Latvijā un Igaunijā nemainījās un tāpat kā pirms nedēļas bija 0,475 eiro par litru Rīgā un 0,63 eiro par litru Tallinā. Savukārt Viļņā autogāzes cena kritās par 2,5% - līdz 0,389 eiro par litru.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti