«Citadeles» valdes priekšsēdētājs Guntis Beļavskis atstāj amatu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Sākot ar 2. martu, pēc 18 finanšu nozarē pavadītiem gadiem “Citadeles” valdes priekšsēdētājs Guntis Beļavskis nolēmis turpināt karjeru uzņēmējdarbības jomā, paziņojumā medijiem informēja “Citadele”.  

Pārejas periodā līdz 1. jūnijam Beļavskis palīdzēs jaunajai vadības komandai pārņemt uzsāktos projektus un iniciatīvas. Sākot ar 2. martu, valdes priekšsēdētaja pienākumus pildīs “Citadeles” finanšu direktors Johans Akerbloms.

Beļavskis paziņojumā medijiem skaidroja, ka izlēmis “pievērsties uzņēmējdarbībai, lai piedalītos vairāku aizraujošu projektu attīstībā Latvijā un citās valstīs, kas būs lieliska iespēja izmantot finanšu jomā uzkrāto pieredzi un zināšanas”.

“2019. gada rezultāti ir labākie “Citadeles” vēsturē. Banka ir stabilāka nekā jelkad agrāk. Labākais klientu serviss, augstākā klientu lojalitāte tirgū, visaugstāk novērtētā mobilā lietotne – tas un daudz kas cits ļaus aizraujoši vērot bankas panākumus jau tuvākajā nākotnē, nu jau kā lojālajam klientam un bankas atbalstītājam,” pauda Beļavskis.

“Es nododu banku drošās rokās - kompetentai komandai, kas, pieredzējušu un spēcīgu akcionāru atbalstīti, padarīs “Citadeli” par čempionu ne tikai Baltijā, bet arī ārpus tās,” pauda Beļavskis.

“Citadele” ir trešā lielākā banka Latvijā pēc klientu skaita. “Citadeles” grupa tiek pārvaldīta no Latvijas. Tās meitas uzņēmumi un filiāles darbojas Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti